VERTICON ALPINISM INDUSTRIAL S.R.L.

lucrari de alpinism industrial executate recent

BA GLASS Romania S.A. - Bucuresti

Inlocuirea a 200 mp de tamplarie metalica si a geamurilor aferente la fatadele halei de productie in zone greu accesibile. Inlocuirea geamurior sparte de pe fatadele halei in urma unui incendiu (cca. 500 mp). Confectionarea si montarea a cca. 200 mp de panouri metalice batante pentru ventilatia halei, pentru inlocuirea panourilor distruse in incendiu. Reabilitarea luminatoarelor halei pentru compresoare si reparatii la ferestrele halei. Inlocuirea a 1500 mp de invelitoare din tabla ondulata deteriorata cu tabla cutata la acoperisul halei de ambalare.

Fatada halei inainte si dupa lucrare Confectionarea si montarea a cca. 200 mp de panouri batante pentru ventilatia halei

Refacerea fatadei halei principale dupa un incendiu (inlocuirea geamurilor sparte si a cadrelor de tamplarie metalica afectate)

 

Fatada halei inainte si dupa lucrare Confectionarea si montarea a cca. 200 mp de panouri batante pentru ventilatia halei

Confectionarea si montarea panourilor batante pentru ventilatia halei, pentru inlocuirea celor afectate de incendiu

 

Invelitoare din tabla cutataPrelate de protectie

Inlocuirea a 2500 mp de invelitoare din tabla cutata la hala de productie
si prelate de protectie montate in timpul lucrarilor de inlocuire a invelitorii
Biblioteca Nationala a Romaniei - Bucuresti (sub antrepriza Aedificia Carpati SA)

Montarea a 400 mp de structura din aluminiu tip Wicona si a geamurilor aferente la fatade vitrate (perete cortina tip "double skin") in zone greu accesibile. Montarea a 360 mp de geamuri termopan pe structura luminatoarelor de la curtile de lumina.


Montare fatade vitrate   Montare luminatoare

Montare geamuri   Finisaje interioare

Fatade vitrate, luminatoare si finisaje interioare la Biblioteca Nationala