VERTICON ALPINISM INDUSTRIAL S.R.L. - BUCUREȘTI

22 de ani de experienta in lucrari cu acces pe corzi de alpinism

Câteva dintre contractele noastre de lucrări de alpinism industrial


2011-2023   BA Glass Romania S.A. - Bucuresti (contract cadru): Lucrări de intretinere la halele industriale. Inlocuirea a 3500 mp de invelitori din tabla cutata si ondulata si a 1500 mp de tamplarie metalica si a geamurilor aferente la hala de topire. Confectionarea si inlocuirea panourilor metalice pivotante de ventilatie avariate in incendiul din 2020. Reparatii la luminatoarelele si ferestrele cu tamplarie metalica de la hala de compresoare, izolatii cu membrane bituminoase. Relevee ale unor structuri metalice sau din beton armat in vederea expertizarii. Consolidarea unor elemente din beton armat aflate la mare inaltime (armare, cofrare, betonare). Inspectii tehnice la silozurile din beton armat pentru materii prime si la cosurile pentru evacuarea gazelor arse.


Fatada halei Panouri batante pentru ventilatia halei

Repararea daunelor provocate de un incendiu la hala de productie: refacerea fatadei (inlocuirea geamurilor sparte - cca. 500 mp -
si a cadrelor de tamplarie metalica afectate) si proiectarea, confectionarea si montarea panourilor metalice batante pentru ventilatia halei.

 

InvelitoarePrelate

Inlocuirea a 2500 mp de invelitoare din tabla cutata la hala de productie
si prelate de protectie montate in timpul lucrarilor de inlocuire a invelitorii
2016   MS Regele Mihai I al României - Consolidarea in regim de urgenta a flesei turnului cu ceas de la castelul Peles din Sinaia (catargul port-drapel), in vederea eliminarii pericolului iminent de prabusire a acesteia (situatie identificata de SC Verticon Alpinism Industrial SRL in august - septembrie 2011, pe parcursul verificarii structurii, comandata de administratia M. N. Peles).


Masuratori   Montaj 1   Montaj 2   Aspect final

Consolidarea in regim de urgenta a flesei turnului cu ceas de la castelul Peles
(de la stanga la dreapta: masuratori, ridicarea confectiei metalice, montaj, aspectul final)2010-2015    Biblioteca Nationala a Romaniei - Bucuresti (Aedificia Carpati): Lucrari de reparatii in perioada de garantie la diferite obiective. Montarea a 400 mp de structura din aluminiu tip Wicona si a geamurilor aferente la fatade vitrate (perete cortina tip "double skin") in zone greu accesibile. Montarea a 360 mp de geamuri termopan pe structura luminatoarelor de la curtile de lumina.


Montare fatade vitrate   Montare luminatoare   Reparatii fatada

Montaj de pereti cortina si luminatoare si reparatii de fatade vitrate la Biblioteca Nationala2008    Complexul Sportiv National Sala Polivalenta - Bucuresti: Confectionare si montaj structura artificiala pentru escalada (panou de escalada) cu suprafata de 170 mp, supanta metalica de 35 mp si scara metalica de acces.


Panou escalada   Panou bouldering

Panou de escalada si confectiile metalice aferente la Sala Polivalenta Bucuresti2003 - 2005    Muzeul National de Arta Contemporana Bucuresti
- in subantrepriza AEDIFICIA CARPATI SA
Montaj structura si geamuri in pereti cortina la ascensoarele panoramice in zone greu accesibile, etansare rosturi, inchiderile laterale din tabla ale fatadei vitrate.
- in subantrepriza Technic Glass SRL: Inlocuirea geamurilor termopan deteriorate in perioada de garantie pe fatadele vitrate tip Reynaers ale ascensoarelor panoramice. (greutate 360 kg/buc, transport pe verticala cu sisteme de scripeti)


Etansari   mnac   Montare geamuri

Montaj de pereti cortina, reparatii si etansari, inlocuirea geamurilor sparte la Muzeul National de Arta Contemporana, Palatul ParlamentuluiAlte contracte importante